Sustainable

 

Voor een epic wereld!

We hebben ervoor gekozen om met de verkoop van onze kleding een goed doel te steunen. 5% van de opbrengst van elk verkocht item zal daarom gaan naar een organisatie die zich inzet voor een schoner milieu, beter dierenwelzijn en/of meer menselijkheid. Waarom? Omdat het in het leven nu eenmaal om meer gaat dan alleen om jou. Toch?

Dit kwartaal hebben we ervoor gekozen om Animal Rights te steunen. Animal Rights is een stichting in Nederland en een vereniging zonder winstoogmerk (vzw) in België. De stichting werd in 2009 opgericht als actiegroep tegen dierproeven en is inmiddels uitgegroeid tot een all round dierenrechtenorganisatie die staat voor ‘een harmonieuze, vreedzame en groene samenleving, waarbij de rechten en het welzijn van mensen en dieren gewaarborgd is’.
Kortom: ze zijn gewoon awesome!

 

Maar: niet alleen alleen Animal Rights is goed bezig. Er bestaan natuurlijk ontzettend veel andere doelen die zich inzetten voor mens, dier en milieu. Daarom zullen wij elk kwartaal een nieuw doel kiezen, en dan het liefst samen met jou! Heb je een idee voor een volgend doel dat we kunnen steunen of bén je eigenaar van een organisatie die goed bij VeganAnimal past én wel wat hulp kan gebruiken? Laat het ons dan weten!

Tom & Cilla
#VeganAnimal